Ολοκληρωμένo Σύστημα Μελισσοκομίας Ακρίβειας

Υπηρεσία μελισσοκομίας ακριβείας με στόχο τη βιώσιμη μελισσοκομία με την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών. Συνδυάζει τη διαχείριση της μελισσοκομίας, την παρακολούθηση μέσω ενός δικτύου αισθητήρων και μια ενότητα υποστήριξης αποφάσεων που ενημερώνει και συμβουλεύει τον μελισσοκόμο λαμβάνοντας υπόψη εσωτερικές και εξωτερικές παραμέτρους.

Τι είναι το miBeez?

Το miBeez ενσωματώνει μια μονάδα διαχείρισης μελισσοκομίας, μια μονάδα παρακολούθησης κυψελών με χρήση δικτύων αισθητήρων και μια μονάδα υποστήριξης αποφάσεων που παρέχει συμβουλές και προειδοποιήσεις στον παραγωγό, λαμβάνοντας υπόψη τις εσωτερικές και εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Αυτές οι τρεις πτυχές παρέχονται από σχετικές ενότητες υπηρεσιών miBeez που καλύπτουν όλες τις μελισσοκομικές δραστηριότητες και ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και τα προβλήματα των αναδυόμενων μελισσοκόμων. Το miBeez είναι μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις μελισσοκομικές δραστηριότητες για να βοηθήσει τους μελισσοκόμους να διαχειρίζονται την παραγωγή, να παρακολουθούν τις αποικίες και να λαμβάνουν συμβουλές για βέλτιστη λήψη αποφάσεων, προκειμένου να βελτιωθεί η ποσότητα και η ποιότητα των μελισσοκομικών προϊόντων, καθώς και να μειωθεί ο χρόνος, το κόστος και οι προσπάθειες.

Οι Υπηρεσίες

 • svg

  Υποστήριξη
  Απoφάσεων

  Η ενότητα υποστήριξης αποφάσεων διευκολύνει την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων χρησιμοποιώντας την επιστήμη για τη μετατροπή των δεδομένων που προέρχονται από συσκευές σε πληροφορίες προστιθέμενης αξίας. Επιπλέον, ειδοποιεί έγκαιρα τους χρήστες προκειμένου να αποφευχθούν απώλειες κυψελών και πόρων και ταυτόχρονα να αποφευχθεί η απαιτητική και χρονοβόρα παρακολούθηση δεδομένων.

  svg
 • svg

  Απομακρυσμένη
  Παρακολούθηση

  Η παρακολούθηση της παραγωγής ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες για την κατάσταση παραγωγής των κυψελών και επιπλέον παρέχει σχετικά στατιστικά στοιχεία προκειμένου να αξιολογηθεί η ανάπτυξη και η δυναμική κατάσταση των κυψελών και οι παλαιότερες εφαρμοσμένες πρακτικές.

  svg
 • svg

  Διαχείριση Μελισσοκομίας

  Η κάρτα και το ημερολόγιο μελισσοκόμων επιτρέπουν την εύκολη τήρηση σημειώσεων και προγραμματισμό δραστηριοτήτων, ενώ τα στατιστικά στοιχεία και οι αναφορές επιτρέπουν την αξιολόγηση των προηγούμενων και τρεχουσών συνθηκών της μελισσοκομίας για μια αποτελεσματική ανάπτυξη της μελισσοκομικής επιχείρησης.

  svg

Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το προϊόν μας;

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στη μελισσοκομική κοινότητα ένα εξελιγμένο εργαλείο που υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα των μελισσοκομικών επιχειρήσεων και την ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων.

Τα Project μας

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού, ανταπόκρισης υπηρεσιών και ποιότητας.

Προβολή όλων των έργωνsvgsvg